О человеческих ценностях

Владимир Бояновский
ПРО ЛЮДСЬКІ ЦІННОСТІ

Найвища душевність – любов.
Найбільше багатство – це діти.
Довічне єднання – то кров.
А правда – батьків заповіти.

Найбільше світило – то Бог,
Бо з ним ми живемо на світі.
А саме значиме з тривог –
Майбутнє, що в долі нам світить.

Ще мова, природа, пісні,
Життя, що є щастям від роду...
Надійність і гідність в борні
За мрію, за віру й свободу.

Важливе усе, а проте
Величне всі маємо знати:
Вітчизна – є саме святе,
Лиш з нею ми в долі багаті.