Viduy ha-Dimdumim-Ispoved v sumerkach Hebrew

Пустынник
ейгей дгогеойн

ъойг рщашъй фъй. ъойг дййъй ъойн.
айфщде бйп дтшбййн ръчтъй мтемойн.
лм терщй дтемн тм лк щтщйъй итеъ.
арй осшб мзйеъ. арй отгйу моеъ.

могъй мдъчййн тм двбем дгч
щбйп аоъ мщчш, щбйп зййн мсшч
щбйп дащ мойн, щбйп "ма мдйеъ" м"мдйеъ".
арй осшб моеъ. арй отгйу мзйеъ.

дййъй йойп ещоам, езймерй егъй,
дййъй абп ешез. лемн алжбе аеъй.
лоеъ ъойг дсфйчд, абм зсАшд дайлеъ.
арй осшб мзйеъ. арй отгйу моеъ.

щерд йдйд сефре, ак деа йщеед бйп лемн,
ема релм азшйе мщреъ аъ дтемн.
аж мфтемд! чгйод! тжеб аъ дъдйеъ!
арй осшб моеъ. арй отгйу мзйеъ.

ак айфд аоъ, айфд? еайфд ойгд млм?
еой йтрд тм амд, еой мтжеш йлем?
ъоед. айррй оаойп бамедйн ещеъ'.
арй осшб мзйеъ. арй осшб моеъ.

20.1.06.-23.6.05

*Turn the language to Hebrew, if you unable to read the text.
*произведение открывается через : View - Encoding - Hebrew ( Windows )

И для О.Н. и всех,у кого не отоброжается иврит:

Видуй адимдумим (Исповедь в сумерках)

Тамид нишарти пэти. Тамид аити тамим.
Эйфошеу бэйн-аарваим ниткати леоламим.
Коль оншэй аолам аль ках, шэасити таут.
Ани мэсарэв лихьёт. Ани маадиф ламут.

Ламадти леиткаем аль агвуль адак
Шэбэйн эмэт лашэкэр, шэбэйн хаим ласрак,
Шэбэйн аэш ламаим, шэбэйн "ло лийот" ле"лийот".
Ани мэсарэв ламут. Ани маадиф лихьёт.

Аити ямин вэсмоль, вэхилони вэдати,
Аити эвэн вэруах. Кулам ихзэву оти.
Камут тамид эспика, аваль хасра аэйхут.
Ани мэсарэв лихьёт. Ани маадиф ламут.

Шонэ йиийе софэйну, ах у яшвэ бэйн кулам,
Вэло нухаль ахарав лешанот эт аолам.
Аз лапэула! Кадима! Азов эт атэейот.
Ани мэсарэв ламут. Ани маадиф лихьёт.

Ах эйфо эмэт? Эйфо? Вээйфо мида лаколь?
Уми яанэ аль элэ, уми лаазор яхоль?
Тамуа. Эйнэни маамин баэлоим вашут.
Ани мэсарэв лихьёт. Ани мэсарэв ламут.