Me läksime lahku

Āëåęņāíäđā Ėāäčņ
Õues on kevad, õitsevad lilled,
Hinges on tühjus, kripeldab süda.
Taevas on sinine, lendavad pilved,
Armastus nutab otsides teda...

Möödusid päevad, isegi aastad,
Süda mul tuksub, haarab mind valu.
Aeg ei aita, haava ei ravi,
Sees on mul sügis, ma seda ei talu...

Telefon heliseb, võtan ma toru,
Hing jääb kinni, tuttav on hääl!
Millest ma räägin, ei anna ma aru,
Elu taas ilus, kui kunstniku maal.