Вера в победу

Владимир Бояновский
ВІРА В ПЕРЕМОГУ

З Анатолія Кібірєва

На моєму шляху – вороння
Грізно каркає, що не пройти!
Та втікає воно навмання,
Коли вперто продовжую йти.

Як виборюєш правду свою –
То спроможний сягнути й до зір...
Завжди важко в нерівнім бою,
Та в свою перемогу ти вір!