Таких, как Ты, на свете больше нет

Игорь Светлый
Таких, как ты, возможно лишь любить,
Прощать за всё, надеяться и верить,
Как ангела тебя боготворить
И жизнь твоею нежностью лишь мерить.

Таких, как ты, никак нельзя терять.
Всему спасибо, что свело с тобою,
Что сердцу суждено было узнать
О чувстве, называемом любовью.

Таких, как ты, на свете больше нет,
И в поиск ни к чему, поверь, пускаться.
По картам звёзд, движению планет
К тебе дороги будут возвращаться…

           *******

Таких як ти лише любити слід,
З надією та вірою прощати,
Як янгола тебе боготворить ,
Життя твоєю ніжністю вінчати.

Таких як ти втрачати - мов життя,
Я всьому вдячний, що звело з тобою,
Що серцю ти відкрила почуття,
Ті почуття, що названі любов’ю.

Таких як ти на світі більш нема
І ні до чого пошук починати
Дороги зір у небі недарма
До тебе знову будуть повертати.