Кров з молоком укр

Аскет Несовершенный
я – вампір і в мене
вампірські думки.
я – звичайний вампір,
але не такий як ти.
ігнорую смерть,
п'ю кров з молоком,
буду вічно твоїм
молодим юнаком.

переповнений
чимось звірячим –
неймовірно пекельним,
занадто гарячим.
торкнусь язиком
до твоєї шкіри,
вона слізно благає:
"вкуси мене, милий!"

мрії твої – померти
в моїх поцілунках,
ти звикла давно
до брехні і розлуки.
нестримне бажання –
випити тебе потроху,
моя ніжність іноді
така жорстока...

цілу ніч будемо
беззупинно кохатись,
від сьогодні і –
до самОї могили.
ми будем по черзі
один одного випивати,
аж поки сонце не відніме
усі наші сили...

29/06/2007