Не кажи менi

Любовь Либуркина
Не кажи мені "зажди",
Не тікай від вітру в полі,
Паперові муляжі
Не замінюють любові.

Не кохай мене до сліз,
Не зводи чуттєві ґрати,
Занесуть у відьмин ліс
Світлі ніжності крильцята.

Не чекай мене – згаса
Щастя, де серцева втома,
Дай злетіти в небеса
Радісно і невагомо...