Сюр-Реал-Самоти

Ингвар Олафсон
"Розбите човниками плесо"
..............Наталя Очкур

Розбите човниками плесо,
веслом розбите небо,
небокрай,
що зачепивсь за синій ліс...
Вітрильник на колесах
для чогось став,
хоч край*,
на березі пустому...
Утома,
порожнеча, вітер.
Чигиче,
плаче,
кличе,
осінь -
"На горло не карай
не треба!" -
просить...
Розбите човниками плесо,
веслом розбите небо...

* - краяти(стар.укр.) - плакати.

©2004-2007 Ingvar Olaffson