Любонько

Виктор Сирота
Любо – Любонько, наша квіточка,
Що зросла біля Псьол-ріки.
Притулилося тепле літечко
Так довірливо до щоки.

І щебече мала Настусенька
Ластів’ям на твоїй руці.
Ти, Михайлівно, всім матусенька,
Ти Хранителька в цім житті.

Для Наталочки із Володьою
І для Анічки в юний час.
Хай незмінною нагородою
Буде радість в твоїх очах.

Енергійний і неповторний
Дано Богом тобі талант.
Ти у нашій лабораторії –
Як справжнісінький діамант.

Ми до тебе велику шану
Персонально усі засвідчуєм:
Лєна, Валя, а ще Світлана
І – Тетяна Іллінічна.

Хай добром тобі діти платять,
Хай в житті буде добре все.
І хай Вася усю зарплату
До копійочки принесе...