Лiкаревi В. Б

Александр Зайвый
Близька і водночас далека,
З’явилась до мене в дім.
У мене в серці біла спека,
А в небі ніч і сокіл-грім.

І бродять хмар химерні тіні,
І свій концерт дають півні,
І вишня в ніжному цвітінні
Тебе нагадує мені.

Ти, знаю, хворим у палаті
Гамуєш біль, тамуєш кров.
А тут ламає руки в хаті
Ще незлікована любов.