Розгойдуючись до небес. Зовсiм легка еротика

Любовь Либуркина
Оригiнал, написаний Лiдою Ледою, знаходиться тут
http://stihi.ru/2005/08/24-09

***
Якi несхожi ми, але якi єдинi
у нiч глибоку,
коли в тiснинi гiр, улюблених тобою,
я бавлюся сопiлкою дзвiнкою.

***
Для тебе я пастушка безтурботна,
Тому що погляд мiй у небесах блукає,
Бутон троянди ти зустрiнь губами,
I я на мить про зiрки позабуду.

***
Розгойдуючись до небес,
ми в гонг ударили обидва разом,
i, ставши нотою одною, зрозумiли –
сьогоднi ми зiграли без розходжень...