Дивний Сон

Рада Алмазная
 Я лелекою у вирiй -
 Полечу...
 Налiтаюсь я на волi -
 Досхочу...
Птаха нiжного зустрiну
 Полюблю...
 Я дитину –пташенятко-
 Народжу...
Тiльки деж мiй птах лiтає-
 У вiснi?!.
 Як знайти стежинку щастя-
 Пiдскажiть?..
I заснула я тихенько...
 Бачу сон...
 I летить мiй птах-до мене-
 Це – Любов!..
Сiв i крилами до себе пригорнув :-
 Ти для мене-
 Я для тебе -
 Не сумуй!..
Вiдiрвались с птахом любим –
 Вiд Землi...
 Ми любились и кохались-
 На веснi...
Ми знайшли стежину щастя-
 В Вишинi...
 Звили там гнiздечко миле-
 Для сiм’ї…
Народилося маленьке
 Пташеня!..
 Тiльки жаль, щаслива мить-
 Не довгою була...
Дивний сон – чарiвний –
 Пролетiв...
 Тiльки почуття у серцi-
 Свiтле залишив...

 Але, вiрю я !- здiйсниться дивний сон...
 Я пророчу:- Свiтлу долю та Любов!..

 19 января 2007