Что там за небокраем

Рада Алмазная
Нiхто не знає,-
Що там за краєм?..
З за небосхилу – лелека бiлий –
Летить...
Летить спiває...
Нiхто не знає,-
Про, що, спiває ?
Але летить лелека
До Зeмлi...
Цю пiсню дивну-
Нiзна нiхто тут...
Ця пiсня створенна з небес!..

Але лелека,
З за меж далеких-
Пiсню – Любовi-
Людям принiс!..
Нiхто не знає,-
Почують люди-
Послання Неба до Землi?..
Хто серце має,-
То тi почують!
Та заспiвають-
Для всього людства-
Вiд душi!..