Як би менi

Не Аангел
Якби мені пізнати все..
Вже обійняти Світ в долонях,
Я буду у тобі одна,
І чую смак твоїх солоних…
Якби мені хоч знати те,
Що хочуть ті жінки нормальні.
Чи дійсно загадка в нас є?
Чи просто це думки примарні?
А я в собі, я хочу бути,
І щось залишити усім.
І я ненавиджу розлуку,
А на годиннику вже «7».

Якби мені пізнати все…
Твої думки й де мені бути.
І те, що хочу - не знайти!
Я тільки бачу твої руки…
Не знаю я, які думки є вірними
І що мені робити:
Куди іти, в які ліси?
Знов ісвтину у темряві шукати…
Якби мені хоч раз почути,
Що чуєш ти у голові.
Самодостатня, кажеш?
Ні! Це Світ! Це все!
Нічого не зробити,
Ми шизофреніки усі!
Мого життя тут лише миті!
А ти живеш вже на усі!

27.03.03.
22:00