Чи розбитися об скелю?

Не Аангел
Чи розбитися об скелю?
Чи стрибнути враз з вікна?
Не про тебе й не про мене
Пише пісню не вона.
Я тебе не зневажаю,
Ти не варта того зла!
Я кохаю і малюю,
І не знаю чи то я.
Я придумала той образ
І ніхто не забере.
Я тебе лиш відчуваю..
Він у сон мене візьме.
Ти скоріш, молю, прокинься!
Невідомий тобі страх!
Ти стоїш на підвіконні,
А мене тримає дах.
Не захочеш ти стрибнути,
Лиш мене охопить жах.
Ти ж насправді не самотня!
Я назавжди вже одна!
Ти врятуєшся, напевне…
А мене штовхнуть з вікна!

03.01.03.