Один погляд

Марина Чиянова
Від краси до неволі - один тільки погляд,
Від зневіри до віри - один поцілунок,
Що здавалось далеким - з'явилося поряд,
Щоб доповнити спогадів дивний малюнок.
Щоб повірити в вічність, потрібно миттєво
Просуватися в часі, стрілою летіти,
І відкинути розпач, бо це не суттєво,
Головне - просто жити. З надією жити.
Головне - показати, що ти - не зупинка,
Кожен з нас - це дорога, це гра в незалежність,
І коли ми щасливі, хоча б на хвилинку
Поринаєм у Всесвіту дивну безмежність.
І вже дивляться зорі, примруживши очі,
На людські помилки і безглузді страждання,
Ці небесні вистави проходять щоночі,
То ж задумай, хутчіше задумай бажання!