Коханий мiй хлопчику...

Оксана Дориченко
Коханий мiй хлопчику,
 квiточка красна,
 зiрочка ясна,
 туман м'якенький,
 хлопчина дурненький.
 Де розум згубив?-
 чар-зiлля не пив!
 Дiвчинi у вiчi
 заглянув,
 а там -
 i свiту - початок,
 й кiнець всiм свiтам!

14/07/07