М й голос тремтить...

Андреева Ира
Мій голос тремтить,
Зриваясь від болю.
І знову на мить
В твоїй я неволі.

Мов птах, у долоні,
Не розправити крила.
Пульсує у скроні
Свідомість безсила.

 Приспів:
Подаруй мені зірку
Серед темної ночі.
Не зважай, що так гірко
Мої дивляться очі.

Боже, дай мені сили
Не коритися долі.
Боже, дай мені сили
Залишитись в неволі.

Солодка отрута,
Рятуюча куля.
Завмерла прикута,
Безмовна зозуля.

Найкращі кайдани,
Що знала я в світі.
Звільнюся і стану
Росою на квітах.

 Приспів: