Я вже не так боюся зради

Андреева Ира
Я вже не так боюся зради,
І не чекаю каяття.
Під сумнів ставлю я поради,
Чомусь та вчить життя.

Частіше хочеться змовчати
І не вдаватись до дрібниць.
Все менше можу я згадати
Вигляд справжніх лиць.