Юлiя пiсня

Георгий Ойка
Зірки на небі сяють, сяють, сяють,
Нагадують твої очі, очі, очі,
Коли вони щасливі, щасливі, щасливі,
Коли вони радіють, вони такі красиві.

Юлія, Юлія я на тебе чекаю, \ два
Юлія, Юлія я тебе кохаю. / раза

Зірки на небі сяють далеким блиском,
Нагадують мені тебе і що ти не близько,
Коли ми будемо разом я тільки гадаю,
Але лишень тільки цього я сильно бажаю.

Юлія, Юлія я на тебе чекаю,
Юлія, Юлія я тебе кохаю.

Але зірки розтануть з світанком, світанком,
Але я з ним не забуду, своє кохання,
Бо сяйво сонця яскраве я порівняю,
З посмішкою твоєю, яку я бажаю.

Юлія, Юлія я на тебе чекаю,
Юлія, Юлія я тебе кохаю.

Юлія, Юлія я кохаю,
Юлія, Юлія я чекаю… чекаю… на тебе...

29.07.07. 03-29