Батькова хата

Владимир Бояновский
Батькова хата – маяк у житті!
Отчий поріг є найвище світило.
Сходяться тут усі наші путі.
Завжди в ній затишно, любо та мило.

І поки світиться в ріднім вікні -
В нас є ще змога до нього вертати.
Їдьте додому, не страчуйте дні,
Встигніть ще рідних своїх привітати.