Solitudine

Андрей Чопык
Solitudine (одиночество)*

*остання оповідь Гофредо Парізе /Буквар/

… те, чому справді нездійснитись…

Погляд
Подих
Світло
Але б темряви
А там
Долоні в поцілунку
Відчуваю
Тебе
Ти
М’яка
Ь
Нова
Ґ
Та така знайома
А
Але загадкова
?
Шукаю
.
Знаходжу

Світло-вибух
Але б темряви
365
А після
Знову Світло
,
Бажання палити
Кава
І так щоб завжди

Вогонь/Сонце/Цунамі/Гауді/Ренесанс/”Дзеркало”/Джаз/Екстезі/
Перес – Реверте/Перемога
М.
,Я тебе кохаю!