Блауту мэру Берег моря

Дуфуня Домбровский
Кана джёу мэ ври пу блауту мэру

Лолу Кхам шон джялу тэ совэл,

Цейлу дыс хачейс манги пу шейру

А канна у Чон локхэс хачейл.

Чирикля хэрвэн дох ма дэн годли

Мэ тумэн камоу чи тэ шунэл

Камоу тэ джинап хэр манги браухи

Апу парну вельту тэ дживэл.

Кана мэ дыктом ла эршты копа
Миру дзы шон хис тэ штэлу ври
Мэ форракэрдом ман ла ек тропа
Ёй кана дыкхэйль чи ан мэр риг.

Чирикля хэрвэн дох ма дэн годли
Мэ тумэн камоу чи тэ шунэл
Камоу тэ джинап хэр манги браухи
Апу парну вельту тэ дживэл.

Якэс флай ун джяла миру джипэн
Мэ канна чиём шон ганц коркэс
Глай паш латэр джяла бару пипэн
Ваш кува кай ёй лияс ромэс.

Чирикля хэрвэн дох ма дэн годли
Мэ тумэн камоу чи тэ шунэл
Камоу тэ джинап хэр манги браухи
Апу парну вельту тэ дживэл.