Ту хай мэ

Дуфуня Домбровский
Кана самас, ту хай мэ,

Экцэрица майтэрнэ,

Авилэм ан дэ тё форо, тэ дыкхав ту.

О ачор сас касаво

Мангэ дас ан до шэро

Чи дэна ту лащимаса, нашавав ту.

Чак мэ камав ту зуралэс

Сар о Сунто лэ Дэвлэс

Са милай мэзый, кай сан ту мангэ драго

Сар кхэласас дуй женэ

Сама ви лэ Ром лынэ

Кэ кадо щаво, кай ласа, ворта лако.

Содэ бэрш аба накхлас
Ек-екхэс тэ атярас
Сунто Дэл жутысардас, опрал амэнгэ.
Сас ви Лош, хай асапэ
Сас асва ай чорыпэ
Атярдам кэ кэдвэш сам, машкар амэндэ.
Чак мэ камлэм ту зуралэс
Сар о сунто лэ Дэвлэс
Сако фило шай рэбдый тукэ, кэ мусай
Фэри туса дуй женэ, соро трае кхэтанэ
Ви тэ мэрав мангэ камав
Ан дэк дес туса.
Кадо траё романо, миндык зуралэс пхаро
Саек сым мэ Бахтало
Кэ ек сам туса
Муро пхрал ай лэ пхэя
Ан дэк форо паша мА
Тэ авас са кхэтанэ, кадо сы мусай
Чак мэ камав лэ зуралэс
Сар о Сунто лэ Дэвлэс
Мэк авэл лэнгэ мишто
Сар щаворэскэ
Фэри сар майзуралэс
Дав ангали саконэс
Дав опрэ лэ дес, лэ Сунтонэ Дэвлэскэ.