Чи сым мэ дошалы

Дуфуня Домбровский
Чи сым мэ дошалы, чи сым мэ дошалы

Кай кадэ зуралэс камлэм лэс

Чи сым мэ дошалы, кай о гласо издрал

Кана лэскэ дилабав дилы


Кана жял тэ пхирэл, лэ ловэ тэ кэрэл,
Залэмэ дэл андрэ ан до кхэр.
Мусай сы тэ хурав лэскэ чаё тэ щав
Тэ дилабав, ай ви тэ кхэлав.

Чи дэл тэ пэхэный, па дилы, кай ватий
Лэл па пэстэ Колопо тэлэ.
Мусай лэс тэ малэй, ан дэй Бах тэ вулэй.
Ай кхотар са май дур, май опрэ.

Дэл о Дэл тэ лошас, жипун чи кхинювас
Жипун пэстар дулмут чи сэрас
Дэл о Дэл лэ тэрнэн, ви тумэн ви амэн
Тэ дилабас хай ви тэ кхэлас.
Дэл о Дэл тэ лошас, хай тэ хас, хай тэ пас
Тэ дилабэс хай ви тэ кхэлас.