Сон

Варвара Куницина
Він спить і бачить сон; вона
Така щаслива, чарівна...
Вона танцює у пшениці,
Вона співає пісню: “Грицю...”
Вона народжена в селі,
Та вільно ходить по землі.
Його онук побачив сон:
Він ніби чує дивний дзвон.
Вона танцює під “Umbrella”,
Так краще видно її тєло.
Вона купила де енд же,
Бо так зробили всі уже.