Спрага

Алхимия Чувств Натали
Не в тому справа, що розлука,
як джерело, що б'є і б'є,
а в тім, що в грудях стиха стука
любов, що досі в серці є.
Розлуку можна подолати,
та як кохання подолать? -
його ж не вложеш в ліжко спати
і у відпустку не послать...
Воно вцілому непомітне,
коли зі мною поруч ти -
та спрагу теж не помічаєш,
коли достатньо є води...