Я не повинна так його кохати...

Светлана Майская
Я не повинна так його кохати,
Це тяжкий злочин, адже вiн не мiй.
Будь ласка, посадiть мене за грати,
Де часу не залишиться для мрiй...

Я прошу, заберiть мене подалi,
Щоб кожен день не чути його слiв,
В очах його не бачити печалi -
Вiн теж сумує, бо мене любив...