My autumn... unfin

Àíãåë Íà Çåìëå
My autumn… Picture “black-n-white”
My autumn… Clouds fight the light…
My tears, my sadness, rain and cold
No, there’s no place for leaves of gold!

My summer… drawings by Monet…
My summer… glass of cabernet…
My smile, your kisses, words of love…
I know it was, but now… enough!!!