Помаранчеве Сонце

Не Аангел
*присвячено Виборам 2004*

Помаранчеве сонце побачать голодні діти,
Воно у клітинку, і зовсім не гріє.
Помаранчеве сонце хтось вирізав з шовку
І телевізор передав, що треба сидіти мовчки.

Їх в школі навчили, що є інші країни,
Де сонце справжнє і навіть гріє.
Але стоять на морозі голодні люди,
Бо нікуди дурість їм свою подіти.

А вчора передали, що знов побили вікна
І забрала хуртовина там скількісь життів.
А ми чогось лишаємось жити,
Змінились на закоханих вовків.

Нам холоду і голоду не страшно.
Закони в нас свої – звірячі!
Хто любить – той зігріє,
Кого люблять – з тим помруть.

Тебе ніколи тут не зрадять.
Зубами своє захищають.
Тут душі свої бережуть,
І на президентів не зважають…

26.11.04.