Блиском осiннiм заслiплюe очi...

Юрий Дубинский
Блиском осіннім засліплює очі,
День вересневий кохатися хоче.
Тільки він любить лиш ніч таємничу,
Дотик миттєвий і все - сонце кличе...
Колись має статися диво.

28.09.07