Я тебе кохаю

Не Аангел
«Мы связаны и Богом и чёртом с тобою…» (с)

***

Я тебе кохаю з вогнем у очах
Я тебе кохаю з дощем у думках
Я кохаю тебе з польотами у снах
Я кохаю тебе з «люблю» на вустах
Я кохаю тебе з росою на бровах
Я кохаю тебе з ямочками на щоках
Я кохатиму тебе із болем в ногах
Я кохатиму тебе із снігом на плечах
Я кохатиму тебе із кров’ю на руках
Я відчуваю тепер лиш за тебе страх.

20.11.04