Осiнь. Вiрши для дiтей

Счастьевирус
***
Листя червноніе, остигае млин,
тягнеться на захід журавлиний клин.
Ліс, колись зелений, зараз обліта.
Ти хвилюешь мене, осінь золота!


***
осінь-чарівниця по лісу блукала
білці у домівку жолуді збирала
на кущах калини вішала намисто
хором журавлиним заспівала пісню