Николаю Самойлову... Обазнатушки...

Серёжа Фролов
К Ка'уфману...

Давид Самойлыч?!!
                На чаёк к нам - загляните!!!
Ах, то не Вы -
                увы?!
Пардон...
         Уж, "извините"...

«(С)»

17.09.2007 16:16