Хто заплямив себе...

Иннокентий Флик
Хто заплямив себе бодай хоч раз,
Того не змити вже водою.

Хто сплюндрував себе бодай хоч раз,
Той не подасть води живої.

О каламутная вода душі моєї!
В намулі сонне царство бісів.
Зима прийшла. Поспіте грішні.