Тине

Иннокентий Флик
Минає день.
У смутку промайнув,
яким ділитись не було кому,
хіба що Богу.
Спостерігав за рибами в ставку
чужого храму.
Паломники курили фіміам.
Лице вмивали куривом,
хвороби щоб минули,
і били в бубон на порозі.
На згадку статуетка Будди
у кармані.