Смак поцiлунку - Збiрка - Краплi Всесвiту

Юрий Лазирко
В облаченні старім прочани в русі...
По блискавці уклін, і світ здрига ще раз.
А настрій перехожих жаба дусить,
Ховає їхній зір у торбу від гримас.

Двірник авто у ритмі автостради
Роз`яснює колізій плинну череду...
І свіжий смак червоної помади
Твоїм теплом ожив не на свою біду.

5 Квітня 2006