Пергамен старечого лиця

Ирина Гончарова1
Пергамен старечого лиця,
Ієрогліфи китайських зморшок
Стискають горло наче зашморг —
І перероджують серця,
Які ще здатні відчувати
І завмирати від краси…

16 червня 1998 р.