Помiж Краплин - Збiрка - Краплi Всесвiту

Юрий Лазирко
На слух привітний стукіт у вікно...
Це знову час з`їжджає склом розбито.
Укотре знов одне і теж кіно –
Душа у неповторність перелита.

Поміж краплинами врятуй мене –
Там у надію одягнувся спокій,
Там ще живе все те, що промине,
Там ще не чути відчайдушних кроків.

Нехай живу між зливою краплин,
Без права дотику, без сили впасти...
Перебираю тисячі причин,
Щоби моє у тебе серце вкрасти.

10 Березня 2006