Самотнiсть

Ирина Гончарова1
Самотність –
біле-біле пір’я
диких лебедів дитинства,
цнотливий ранішній сніг
ночі першого кохання,
мовчазна розмова
із глухонімим другом,
мовою якого не володієш,
чорний вир розлуки,
погляд немовляти…

Неділя, 3 вересня 2000 р.