Уночi

Ирина Гончарова1
Уночі
я злітаю,
Прикута до ліжка
Вагою плоті,
У царину мрій:
Я ширяю у темряві
Серед драконів пристрасті,
Жагучих химер жадань
І пекельних потвор спокуси,
Поміж голубих спалахів любові
Та червоних спалахів хіті.
Я плину до тебе.…
Вітай мене,
Коханий!



П'ятниця, 23 вересня 2005 р.