Янголи з крилами

Ирина Гончарова1
Янголи з крилами
як годиться. У небі
грають на флейтах,
музики Божі.

Птахи небесні
теж із крилами.
Віспівують ув Ирії пісні,
істоти Господні.

Навіть комахи,
що дзижчать у просторі, –
і ті з крилами,
бо Творець дарував.

Чом же нам, дітям твоїм,
крилець бракує?
Хіба що виростають вони
у закоханих…

4 червня 1999 р.