Твоя пiсня колискова

Мила Московская
----"Заспівай, матусю, пісню колискову" Шевченко Тамара(Проза.ру)
***

Розказала казку,
Пригорнула ніжно.
Поцілунок, ласку,
Мамо моя рідна.
Хай блакитні очі,
Тільки сонце бачать.
Хай спокійні ночі,
Хай душа не плаче.
Я прийду до тебе,
Прилечу додому.
Заспіваєшь ніжну
Пісню колискову.
Очі я закрию,
Пісню серцем чую.
Як маленька, мрію,
Як тебе люблю я.


2007-10-21
Мила Московская