Уламки

Арсенина
Уламки відвертості,
Відбитки впертості
Лишаються в совісті
Змітаються в милості.

Уламки впертості,
Відбитки відвертості
Занозою вп’яляться
Витягуєш – скаляться.

Уламки відбитків,
Відвертість упертості
Жалять до млості,
Кості лишають із милості.