Вибачте

Бондарь Александр
Вибачте, якого біса
Втручаєтесь в моє життя?
Я не гуляка, не гульвіса,
Лише поет сьогодні я.

Я завтра буду не почутий,
Загину десь на чужині.
А вам аби лише відчути
Як боляче тепер мені.

Ви хочете залізти в душу?
Через вірші читати світ?
Тому лиш я писати мушу?
Вірші – це кара на весь вік.

Але пишу, пишу скрізь біль.
Вірші – це все, що в мене є.
В житті одна лиш тільки ціль, -
Вірші – це лиш життя моє.