Життя змiнилось швидко...

Юрий Дубинский
 * * *
Життя змінилось швидко –
Біжу, біжу, біжу.
Встигаю все, нерідко
Пишу, пишу, пишу.
Вогненно сяють очі –
Живу, живу, живу,
Займаюсь тим, чим хочу!
Пливу, пливу, пливу
В прозорім мрійнім морі –
Знайшов, знайшов, знайшов
Фарватер, шлях до волі.
Любов, любов, любов
Мене не залишає
І знов, і знов, і знов
Вітрила надуває.
Немов, немов, немов
Той капітан самотній
Стою, стою, стою,
Вдивляюсь в синій обрій.
Веду, веду, веду
Свій корабель в безмежжя,
Бо знаю – там знайду…
Себе, себе нарешті!

29.10.07