чому

Арсенина
А чому ти даруєш мені квіти?
Це акт жертвоприношення?
А чому ти ніколи не дивишся мені в очі?
Ти не любиш небо?
А я люблю сніг!
І вітер,
Такий, щоб до неба підносив...
А ти на небі?
А, ти на небі...
Напевно тебе нудить від моїх очей.
Ти - жертва...
Чому ти даруєш мені свої вінки?...