В дпов дь на лист кохано

Андрей Зборовский
Ти пишеш, що тебе я не кохаю
Що сам себе я спритно ошукав.
Якщо це не кохання, то питаю:
Чому ж я через тебе так страждав?

Ти пишеш, що не потребуєш жалю
Та чи бува безжалісна любов?
І серце моє повниться печаллю.
Невже мене не розумієш знов?

Бажати щастя для коханої людини
Вважаєш ти: у цьому сенс кохання
А я вважаю це лише частина
Не перша мабуть, й точно не остання

P.S.
Ми один одного, я певен, зрозуміємо
І наше щастя зможемо знайти
Я сподіваюсь ми кохати вміємо
І будемо кохати: я і ти.