спочатку усмiх

Ольга Сущева
спочатку усміх фас чи профіль
не має значення очей
нема давно на жаль атрофі-
ювались без потреби ще

колючий тереневий гомін
на посміховиську пустель
хоронить непристойний спомин
про хіть некликаних гостей

та власний шал та сподіванки
часу не викинутий лаг
уяви плющ повив альтанку
у магометових горах

спали рукописи на попіл
та лий наосліп у незлі
ятри невиліковний опік
майбутніх слів