Забаганки?

Инга Ружа
Чи твої забаганки, чи Долi?
Мрiє вихоло Серця остуди.
Бо в осоння жалоби кохання
Жаль Дощу на твої лише груди...
То є Доля? – журливий свiтанок? -
"Ряботиння на Чистому Словi".
То є Доля – змарноване щастя... -
Чорним лебедем вiчної змови.